TEKİRDAĞ / ÇORLU - Önerler İlkokulu

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI YARIŞMALARI

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan önce bağımsızlık mücadelesinin devam ettiği bir dönemde Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir." ilkesi ile kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış günü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak çocuklara armağan edilmiştir.

Bu bağlamda, Temel Eğitim Genel Müdürlüğümüzce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın sosyal, kültürel ve tarihi önemini kavratmak amacıyla tüm resmî ilkokullarda öğrenim gören öğrenciler arasında resim dalında, ortaokul ve imam hatip ortaokullarında öğrenim gören öğrenciler arasında ise resim, şiir ve kompozisyon dallarında Ek'te gönderilen şartname doğrultusunda yarışmalar düzenleneceği ilgi (b)yazı ile bildirilmiştir.

Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 10:48 - Görüntülenme: 34