TEKİRDAĞ / ÇORLU - Önerler İlkokulu

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 104. yıldönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı

Mrt

Yaşlı nüfus artış hızına paralel olarak yaşlılık ve yaşlı sağlığı konularında farkındalık yaratmak amacıyla “18–24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” olarak anılmaktadır.Okulumuz ana sınıfı öğrencileri de konu ile ilgili olarak farkındalık yaratmak adına öğretmenleri Bahar HATİP rehberliğinde bir etkinlik düzenlediler.

Mrt

18 Mart 1915 Çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü münasebetiyle okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanmış program sunuldu. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize  ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Kahramanlık destanımızın 109. yıl dönümünde Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyoruz.

Mrt

OKULUMUZ 4/A SINIFI ÖĞRENCİLERİ SINIF ÖĞRETMENLERİ ZUHAL KUTSAL NEZARETİNDE TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇORLU TRAFİK EĞİTİM PARKINI ZİYARET ETTİLER. GEZİ SIRASINDA HEM TEORİK HEM DE UYGULAMALI EĞİTİM ALDILAR. EĞİTİME NEZARET EDEN ÖĞRETMENİMİZE VE GÖREVLİ TÜM PERSONELE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Üstün bir mücadele ve kahramanlıklarla kazanılan Kurtuluş Savaşı sonrası, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un "Kahraman Ordumuza" hitaben yazmış olduğu şiir, 12 Mart 1921 tarihinde Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. Öğrencilerimiz hazırladıkları programı okulumuz öğrencilerine sundular. Emeği geçen Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

OKULUMUZ 4.SINIF ÖĞRENCİLERİ SINIF ÖĞRETMENİ ZUHAL KUTSAL REHBERLİĞİNDE ÇORLU HALK EĞİTİM MERKEZİNDE DÜZENLENEN "HÜRKUŞ VE GÖKBEY" MÜZİKALİNİ İZLEDİLER.

Şbt

ÇORLU AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ DİŞ HEKİMİ OZAN ÜSTÜN TARAFINDAN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ VERİLDİ.

Şbt

Anasınıfı öğrencilerimiz Barış Manço'yu daha yakından tanıdılar, şarkıları eşliğinde, onun renkli karakterini yansıtacak sanat etkinliği çalışması yaptılar.

Ock

7-13 OCAK VEREM EĞİTİMİ VE PROBAGANDA HAFTASI  ETKİNLKLERİ KAPSAMINDA İLGİLİ SUNU,AFİŞ, VİDEO VE BROŞÜRLER AŞAĞIDAKİ LİNKLERDE SUNULMUTUR.

Ara

HER KİTAP BİR DÜNYA PROJESİ ARALIK AYI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA PEYAMİ SAFA'NIN FATİH HARBİYE ROMANI ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN OKUNDU VE DEĞERLENDİRİLDİ.

Kas

ULU ÖNDERİMİZ ATATÜRK'ÜN EBEDİYETE İNTİKAL EDİŞİNİN 85.YILINDA SAYGIYLA ANIYORUZ.

Kas

Çocukluk çağında ̈ sık görülen kanser türü olarak karşımıza çıkmaktadır. Halkımızın Lösemi konusunda

farkındalığının sağlanması, toplum bilincinin geliştirilmesi amacıyla her yıl 2-8 Kasım tarihleri arasında

“Lösemili Çocuklar Haftası “olarak belirlenmiş olup; ilgili bilgi notu aşağıda sunulmuştur.

Ekm

CUMHURİYET BAYRAMI'NIN 100. YIL DÖNÜMÜNÜ COŞKUYLA VE GURURLA KUTLADIK

Ekm

İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ , DÜNYA ÜZERİNDEKİ SU KAYNAKLARINI CİDDİ BİR ŞEKİLDE ETKİLEYEN BİR OLGUDUR. BU NEDENLE SU KAYNAKLARININ KORUNMASI İÇİN ACİL BİR ŞEKİLDE HAREKETE GEÇMEK ZORUNDAYIZ. BİNALARDA SU VERİMLİLİĞİ VE SU TASARRUFU İÇİN AŞAĞIDAKİ BÜLTENİ İNCELEYEBİRSİNİZ.